Nieuws - v.v. Raamsdonk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Raamsdonk ten onder in derby tegen FC Right-Oh

13 maart 13:15  Op het winderige sportpark Bolwerk stond afgelopen zondag de derby tegen Right-Oh op het programma. Lang was de wedstrijd in evenwicht, maar in de slotfase liep Raamsdonk toch tegen een nederlaag op, het werd 2-0 voor de gastheren.meer »Vacature jeugdtrainers

27 februari 13:00  Met het oog op het nieuwe seizoen is onze technische commissie al druk bezig met het invullen van de kaderleden voor de jeugd. Bij twee teams zijn we voor komend seizoen op zoek naar:meer »

440x gelezen


Enthousiaste spelers bij FIFA 23-toernooi

6 februari 12:00  Op vrijdag 3 februari werd er in de kantine van v.v. Raamsdonk in samenwerking met WePlay Esports een FIFA 23 toernooi voor de jeugd georganiseerd. Dat dit een populair spel is, bleek wel uit het fanatisme van de spelers. Mooi om te zien hoe snel en behendig ze dit spel spelen.meer »

211x gelezen

Nu verkrijgbaar: Sjaal v.v. Raamsdonk

30 januari 11:00  Vanaf heden is er weer een unieke v.v. Raamsdonk-sjaal verkrijgbaar. Niet alleen lekker warm maar ook supercool. Deze sjaal is aan twee kanten bedrukt, op de voorzijde staat onze clubnaam en op de achterzijde staat een verwijzing naar het refrein van ons clublied “’t is alweer victoria”.meer »

225x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!