Nieuws

Nieuws

Oproep jeugdafdeling op Langstraat Voetbal

9 april 12:45  Op 7 april jl. heeft Johan Verlouw, lid van onze vereniging én redacteur bij het nieuwe platform De Langstraat Voetbal, een nieuwsbericht geplaatst waarin een oproep wordt gedaan voor nieuwe jeugdleden.meer »

221x gelezen

VoetbalJournaal in gesprek met Louis Roovers

25 maart 11:45  In de nieuwe uitgave van VoetbalJournaal staat een leuk interview met onze hoofdtrainer Louis Roovers.meer »

186x gelezen

Interview Luuk Nieuwesteeg op Langstraat Voetbal

23 februari 9:30  Gisteren werd op de website van De Langstraat Voetbal een interview met Luuk Nieuwesteeg gepubliceerd.meer »

335x gelezen

Routekaart amateurvoetbal

3 februari 20:15  Op 2 februari kondigde de KNVB al aan dat ze alle mogelijkheden wil benutten om dit seizoen alsnog leuke wedstrijden te kunnen voetballen. Door de coronamaatregelen kunnen ruim 600.000 seniorenvoetballers al maanden niet of slechts beperkt voetballen. Dit terwijl bewegen en voetballen in de buitenlucht juist gezond is voor het lichaam en bijdraagt aan een frisse geest, iets wat extra belangrijk is in tijden als deze. In onderstaande nieuwsupdate daarom de focus op de routekaart voor het restant van het amateurvoetbalseizoen.meer »

238x gelezen

Nestkastjes te koop

27 januari 12:00  Na het succes van vorig jaar gaan leden van ons onderhoudsteam ook nu weer aan de slag met het maken van leuke nestkastjes. Afgelopen jaar zag je ze al her en der hangen. Het fleurt de tuin op en de kool- en pimpelmeesjes zijn er blij mee!meer »

140x gelezen

Interview Louis Roovers op Langstraat Voetbal

18 januari 9:30  In het najaar van 2020 is er een nieuw initiatief opgestart en dat kreeg de naam De Langstraat Voetbal mee. (www.delangstraatvoetbal.nl) Een nieuw platform met nieuws over voetbal in de regio De Langstraat.meer »

351x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!