Wedstrijdsponsors seizoen 2022/2023

Vandaag, 26 september 18:45  Ook in het nieuwe seizoen heeft ons eerste elftal de steun van een loyale groep wedstrijdsponsors.meer »

Scheidsrechters bedankt!

Vandaag, 26 september 9:30  Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 1 tot en met 9 oktober. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!meer »

Update bouwwerkzaamheden

19 september 12:15  Ons sportpark Den Uilendonck is momenteel een flinke “bouwput”. Zoals eerder is aangegeven, krijgt de tribune een facelift. Naast de uitbreiding aan de achterzijde van de tribune wordt ook het dak vernieuwd. meer »

Oorkonde voor 3 jubilarissen

12 september 12:15  Voorafgaande aan de bekerwedstrijd tegen DIA werden drie jubilarissen door voorzitter Leon Hooijmaijers in het zonnetje gezet vanwege hun 60-jarig lidmaatschap. meer »

Vacature Secretaris (m/v)

6 september 9:30  Onze huidige secretaris, Ivo Kuijpers, heeft aangegeven te stoppen na de komende Algemene Ledenvergadering, vandaar dat het bestuur van onze vereniging op zoek is naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden, KNVB en andere partijen. Ben je enthousiast en flexibel, kun je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de kandidaat waarmee wij graag in gesprek komen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!