Donkerstraat 34
4847EJ
TETERINGEN
tel. 076-5711629

De opmars van Raamsdonk werd helaas door DIA gestuit, maar er had voor Raamsdonk zeker meer ingezeten. DIA kwam in de eerste helft op 1-0 en behield deze minimale voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast.

Na drie opeenvolgende overwinningen vertrok Raamsdonk afgelopen zondag vol vertrouwen naar Teteringen om het daar op te nemen tegen DIA. Na een week met veel kou en regen kon er nu onder een stralende zon worden gevoetbald. In de beginfase was het afwachtend van beide kanten, maar na tien minuten spelen kreeg Luuk Nieuwesteeg een eerste grote mogelijkheid, zijn inzet ging helaas net naast. Niet veel later kwam DIA op voorsprong door een doelpunt van Delvano van Bussel, 1-0. Op het halfuur werd Yordi Vissers de diepte ingestuurd, maar werd door de laatste man van DIA onderuit gehaald. Was hier sprake van een doorgebroken speler? Raamsdonk oordeelde van wel, maar de scheidsrechter besliste anders en spaarde de speler van DIA met slechts een gele kaart. Even later kreeg Raamsdonk een corner. Mathijs Kerst gaf de bal op maat voor op Lars van Strien, maar zijn inzet ging rakelings over het doel. Even later had Lars wederom pech dat hij net niet met het hoofd kon afronden na een goede vrije trap van Luuk Nieuwesteeg. Het stond bij rust dan wel 1-0, maar de beste kansen waren voor Raamsdonk die helaas niet werden benut.

Na rust was Daan van der Pluijm dichtbij de gelijkmaker, maar ook zijn inzet ging over. Raamsdonk nam meer risico, waardoor DIA meer ruimte kreeg. DIA verzuimde dit echter uit te spelen, al moest doelman Jari Meeuwissen wel een aantal keren handelend optreden. Raamsdonk werd nog een keer gevaarlijk, maar Daan van der Pluijm wist uit een vrije trap van Marvin Blom niet de juiste richting aan de bal te geven. Raamsdonk had gestreden voor minimaal een punt, maar helaas zat er dat na negentig minuten voetbal niet in en bleven de drie punten in Teteringen. Met Pasen speelt Raamsdonk een dubbel programma. Op Paaszaterdag wordt de derby tegen RFC op Den Uilendonck gespeeld, aanvang 17.00 uur en op Tweede Paasdag  komt DIOZ op bezoek, aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Jari Meeuwissen, Thijn de Bont, Koen de Bont, Frank van Wijk (Justin van Strien), Lars van Strien, Luuk Nieuwesteeg, Harm van Strien, Kevin Meijnhardt (Thomas Verhagen), Mathijs Kerst, Yordi Vissers, Marvin Blom