Opsteker voor Raamsdonk na 3-0 winst op Right'Oh

FC Right-Oh 1 (zon)

0 - 3

4e klasse C

22 april 2019 14:30

Wederom een zonnige middag voor een derby op Tweede Paasdag. Beide ploegen wilden er wel iets van maken en konden het opgekomen publiek goed vermaken. In de eerste helft was Right‘Oh wel de betere partij, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Ook onze jongens kregen wel enkele mooie kansen. Alles bij elkaar was het wel terecht dat het bij de rust nog steeds 0 – 0 was.

Na de rust werd het bij de tegenpartij toch wel iets minder en onze jongens konden daar fantastisch van profiteren. In de 54ste  minuut werd ons een penalty onthouden, omdat de scheidsrechter de bal toch op de 16 meter-lijn legde na een handsbal van Right’Oh, maar een minuut later kon Marvin Blom toch scoren na een goed opgezette aanval, 0 – 1.

In de 60ste  minuut dacht Right’Oh tegen te scoren, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af vanwege buitenspel. Dit ondanks de door Right’Oh opgevoerde VAR.

Zeven minuten later bracht Daan van der Pluijm na een geweldige combinatie Marvin Blom in de gelegenheid om zijn tweede treffer te scoren. Hij kreeg daar alle tijd voor en was daar ook zeer doeltreffend mee, 0 – 2.

Tenslotte was het Jordi van de Korput die in de 90ste minuut de eindstand op het scorebord zette, 0 – 3.

Toch een mooie opsteker voor de laatste drie wedstrijden tegen teams, die bij ons in de lagere regionen verkeren.

Eerst thuis tegen Berkdijk, dan uit tegen VCW en tenslotte thuis tegen Boeimeer. Wellicht kunnen we nog een mooi slot van deze competitie maken.