0 - 5

Blauw Wit'81 1 (zon)

4e klasse C

3 februari 2019 14:30

Op deze zonnige zondagmiddag zetten de mannen uit De Moer onze spelers direct onder druk en lieten duidelijk merken waarvoor zij naar Raamsdonk waren gekomen. Toch kwamen wij af en toe onder de druk uit en creëerden zelfs de eerste goede kansen. Zo kwam Luuk Nieuwesteeg in de 17e minuut vrij voor de keeper, maar kon deze helaas niet passeren. In de 18e minuut werd een doelpunt van Luke de Bont terecht afgekeurd wegens buitenspel.

In de 20e minuut was het Thimo Netten van Blauw Wit’81, die een laag ingeschoten corner wel om kon zetten in een doelpunt, 0 – 1. In het verdere vervolg van de eerste helft bleef het een op en neer gaand duel met een licht overwicht van Blauw Wit ’81.

Vijf minuten na rust was het Bas Jansen die een goed opgezette aanval van Blauw Wit’81 keurig afrondde, 0 – 2. Bij Raamsdonk werd de strategie omgezet en ging onze laatste man, Daan van der Pluijm, naar voren. Dit resulteerde in de 54e minuut tot een geweldige kopbal van Daan tegen de paal. In de counter die daar op volgde kon Bas Jansen wel een doelpunt maken, al werd het schot door een van onze verdedigers van richting veranderd waardoor onze keeper kansloos was, 0 – 3.

In de 65e minuut kreeg Blauw Wit’81 ook nog een penalty, maar onze keeper, Jari Meeuwissen, stopte de inzet op een fantastische wijze. De strijd was echter al wel gestreden en onze spelers konden het tij niet meer keren. Beide teams gingen maximaal wisselen en de inzet werd aan beide zijden wel minder. Voor de statistieken was het nog van belang dat Bas Jansen en Frank van Beek van Blauw Wit ’81 scoorden waardoor de eindstand 0 – 5 werd.

Als het weer het toelaat treden we volgende week aan in Chaam en wacht ons over 2 weken de confrontatie tegen Be Ready op Den Uilendonck.