Vacature: Kantinemedewerker (m/v)

Vacature: Kantinemedewerker (m/v)

4 februari 2022 9:15


v.v. Raamsdonk is veel méér dan voetbal alleen. Gezelligheid, saamhorigheid en sociale contacten onderhouden zijn minstens net zo belangrijk binnen onze club. Een hapje en drankje worden daarbij altijd op prijs gesteld. Vandaar dat we op zoek zijn naar een

KANTINEMEDEWERKER (BAR) (m/v)

Leeftijd 16+ jaar

De werkzaamheden van een kantinemedewerker (bar) bestaan o.a. uit:

* het verkopen van koffie, frisdrank, wijn en bier

* het bedienen van de kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN betalingen

Kenmerkend aan jou is:

Je draagt v.v. Raamsdonk een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vindt het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid en voor één van de belangrijkste financiële inkomstenbronnen van de club.

We vragen:

Wij werken in principe met vaste roosteruren. De tijden van de bardiensten zijn op woensdag- en donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.30 tot 19.00 uur.

Je kunt de frequentie van aanwezigheid in overleg zelf bepalen.

Je krijgt:

Een vrijwilligersvergoeding en enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams, toeschouwers en andere v.v. Raamsdonk vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Één keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestmiddag. Aan de andere kant van de bar beleef je dan dat je drankje door een ander ingeschonken wordt.

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie en voor onze vereniging belangrijke rol? Neem dan contact op met de kantinebeheerder Kirsten van der Koog (06-22958084)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!