Lageweg 8
4944AR
RAAMSDONK
tel. 0162-513466

Raamsdonk speelde afgelopen zondag tegen het nog ongeslagen GSBW en had in de eerste helft geen antwoord op het goede positiespel van de tegenstander. Bij rust keek Raamsdonk al tegen een forse 4-0 achterstand aan. Na rust toonden de blauwwitten echter veerkracht en maakten het GSBW nog bijzonder lastig. Raamsdonk kwam terug tot 3-4 en hoopte nog op een puntje, maar in de slotfase werd het toch nog 3-5 voor GSBW.

De weersomstandigheden waren vanwege de stevige regenval niet best, daarnaast trof Raamsdonk in koploper GSBW ook nog eens een lastige tegenstander. Het zou deze zondagmiddag voor de mannen van Louis Roovers dan ook een zware opgave worden. GSBW liet al snel zien waarom men ongeslagen bovenaan staat en drukte Raamsdonk stevig in de verdediging. Na 18 minuten spelen kwam GSBW op voorsprong en even later volgde al de 0-2. Raamsdonk kwam moeilijk aan voetballen toe, kreeg wel een aantal kansjes, maar daar bleef het wel bij. GSBW kon voor de rust de score zelfs uitbreiden naar 0-4 en een stevige nederlaag lag voor Raamsdonk in het verschiet.

Zover wilden de Raamsdonk-spelers het echter niet laten komen en na rust werd er uit een ander vaatje getapt. Kort na rust was Yordi Vissers op aangeven van Mathijs Kerst trefzeker, 1-4 en kort daarop werd het 2-4 door een rake trap van Mathijs Kerst. Door deze treffer kwam het geloof terug bij Raamsdonk en men deed er nog een schepje bovenop. De spanning kwam zelfs helemaal terug nadat Lars van Strien uit een vrije trap van Jordi van de Korput voor de aansluitingstreffer zorgde, 3-4. Met nog tien minuten op de klok ging Raamsdonk voor een alles-of-niets offensief. De kansen op de gelijkmaker kwamen er zeker en met een beetje mazzel had deze ook zomaar kunnen vallen. GSBW kwam met de schrik vrij en wist in de slotfase de voor hun bevrijdende treffer te maken, eindstand 3-5.

Na een kansloze eerste helft toonde Raamsdonk na rust veerkracht en maakte het de koploper toch nog bijzonder lastig. Dit moet vertrouwen geven richting de wedstrijd tegen Dussense Boys, welke a.s. zondag in Dussen wordt gespeeld. (aanvang 14.30 uur)

Opstelling: Danny Link, Ykk van Seeters, Aäron van de Korput (Justin van Strien), Frank van Wijk, Jordi van der Kruijssen, Thijn de Bont (Coen de Meijer), Luuk Nieuwesteeg, Jordi van de Korput, Mathijs Kerst, Yordi Vissers, Lars van Strien