Lageweg 8
4944AR
RAAMSDONK
tel. 0162-513466

Voor beide teams waren de belangen groot, immers zowel Raamsdonk als Dussense Boys strijden om lijfsbehoud in de 4e klasse. Voorafgaand aan dit duel had Raamsdonk nog een voorsprong van drie punten op Dussense Boys en om deze marge in stand te houden, mocht er zeker niet worden verloren. De aanhang van Dussense Boys stak voorafgaande aan het duel het nodige vuurwerk af en nadat de aftrap door Pupil van de Week Joey Scholte was verricht, kon de wedstrijd beginnen. Raamsdonk was nog niet bij de les en keek na twee minuten spelen al tegen een achterstand aan, 0-1. Raamsdonk moest dus al vroeg in de achtervolging en pakte gaandeweg het initiatief van Dussense Boys over. Na elf minuten spelen kreeg Yordi Vissers al een eerste goede mogelijkheid, maar hij zag zijn inzet via de keeper naast gaan. Even later volgde een nog grotere kans voor Raamsdonk. Mathijs Kerst haalde de achterlijn en gaf de bal goed terug op Thijn de Bont, maar ook zijn inzet hobbelde naast. Toch kwam Raamsdonk voor rust nog op gelijke hoogte en dat was meer dan verdiend. Yordi Vissers werd binnen de zestien onreglementair gevloerd en de toegekende penalty werd door Jordi van de Korput verzilverd, 1-1. Met deze stand gingen beide teams naar de thee.

Na rust kreeg Raamsdonk al snel een mooie kans om op voorsprong te komen. Thijn de Bont werd de diepte ingestuurd, maar helaas werd zijn voorzet op het laatste moment geblokt, anders had Mathijs Kerst voor een leeg doel gestaan. Helaas blesseerde Thijn zich bij deze actie, hij moest worden vervangen door Jordi van der Kruijssen. Het was Dussense Boys dat even later wél op voorsprong kwam. Weifelend optreden van de Raamsdonkse defensie werd resoluut afgestraft, 1-2. Raamsdonk kon weer aan de bak en vijf minuten later kreeg Mathijs Kerst dé kans op een snelle gelijkmaker, maar helaas voor Raamsdonk ging de inzet over het doel. Raamsdonk moest meer risico gaan nemen en verdediger Lars van Strien werd naar de frontlinie gedirigeerd. Dussense Boys loerde op de counter en dat leidde in de 70e minuut tot succes, 1-3. Acht minuten later werd het pleit in Dussens voordeel beslecht. Wederom wist Dussense Boys uit een counter te scoren, 1-4. Raamsdonk probeerde nog van alles en wist via Lars van Strien op aangeven van Coen de Meijer nog tot 2-4 te komen, maar de punten gingen mee naar Dussen. Door dit resultaat komt Dussense Boys op gelijke hoogte en zakt Raamsdonk naar plek negen. Met Pasen zijn er geen competitieverplichtingen en op 16 april speelt Raamsdonk in Biezenmortel tegen VCB, aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Jari Meeuwissen, Ykk van Seeters, Jordi van de Korput, Lars van Strien, Thijn de Bont (Jordi van der Kruijssen), Frank van Wijk, Niels Knaap, Justin van Strien, Yordi Vissers, Marvin Blom (Coen de Meijer), Mathijs Kerst